Valgurikas leib

Gluteenivaba valgurikas valmissegu leiva küpsetamiseks. Kõrge proteiinisisaldus tagab täiskõhutunde pikemaks ajaks.

PARIM ENNE: 22.11.2024

9.00 

Laost otsas

Laost otsas

Maksa hiljem alates 25€

Keskmine toiteväärtus 100g kohta:

Rasvad

26,3g, millest küllastunud rasvhappeid 3.9g

Energia

1701kJ/431kcal

Süsivesikud

14,1g, millest suhkruid 1,6g

Kiudained

16,1g

Valgud

30,0g

Soolad

1,9g

Koostisosad

Päevalilleseemned, linaseemned, kaerajahu, maisikiud, vadakuvalgukonsentraat(piim), munapulber, kaseiinvalk(piim), psüllium, paksendi(guarkummi, ksantaankummi), sool, küpsetuspulber (E450, E500, maisitärklis).

Juhised

Segage 350 g segu 250 ml veega tainaks. Jätke minutiks seisma ja seejärel vormige märgade kätega üks suur või mitu väiksemat leivapätsi. Või pange tainas otse küpsetusvormi. Samuti võite 25 minutit enne küpsetamist lisada tainale 25 g pärmi ja leiba kääritada – see annab leivale parema kuju.

Küpsetage 175-200°C juures suurt leiba 30-40 minutit ja väikest leiba 15 minutit.

Säilitamine: toatemperatuuril

Päritolumaa - Rootsi

input[type="text"]{ padding: 18px; background-color: rgba(255, 255, 255, 1); color: rgba(51,51,51, 1); font-size: 12px; border-width: 1px; border-color: rgba(221,221,221, 1); border-radius: 4px; font-family: inherit; border-style: solid; width: 100%; } .brave_form_button { border-radius: 4px; background-color: rgba(163,101,86, 1); color: rgba(255,255,255, 1); font-size: 13px; float: left; font-family: inherit; border-width: 0px; border-color: rgba(0,0,0, 1); cursor: pointer; padding: 10px 25px; }

Liitu

Ostukorv0
Ostukorvis pole ühtegi toodet!
Jätka ostlemist
0