Valgurikas leib
Gluteenivaba valgurikas valmissegu leiva küpsetamiseks. Kõrge proteiinisisaldus tagab täiskõhutunde pikemaks ajaks.
PARIM ENNE: 22.11.2024
9.00 €
Laost otsas
Laost otsas
Maksa hiljem alates 25€
Keskmine toiteväärtus 100g kohta:
Rasvad
Energia
Süsivesikud
Kiudained
Valgud
Soolad
Koostisosad
Päevalilleseemned, linaseemned, kaerajahu, maisikiud, vadakuvalgukonsentraat(piim), munapulber, kaseiinvalk(piim), psüllium, paksendi(guarkummi, ksantaankummi), sool, küpsetuspulber (E450, E500, maisitärklis).
Juhised
Segage 350 g segu 250 ml veega tainaks. Jätke minutiks seisma ja seejärel vormige märgade kätega üks suur või mitu väiksemat leivapätsi. Või pange tainas otse küpsetusvormi. Samuti võite 25 minutit enne küpsetamist lisada tainale 25 g pärmi ja leiba kääritada – see annab leivale parema kuju.
Küpsetage 175-200°C juures suurt leiba 30-40 minutit ja väikest leiba 15 minutit.
Säilitamine: toatemperatuuril
Päritolumaa - Rootsi